top of page

Cairnesund - en livsstil    

Det har altid ligget mit hjerte nært, at vores hunde lever sunde og meningsfulde hundeliv. En stor del af min tid bruges på motion og på aktiviteter, som vi alle finder glæde ved. Mine hunde er mine tro og tålmodige "prøveklude", som altid er friske på ekskursioner og på at lære nye øvelser også på vores hjemmebane. Vi holder således hinanden i topform. En livsstil, som vi startede i 1991 sammen med vores daværende Cairn terriere, derfor kom mit kennelmærke til at hedde Cairnesund. Mit hundesyn er dengang som nu at gode gener, sund mad, søvn, hvile, racespecifk motion og hjernegymnastik og socialt nærvær er forudsætningen for at vi kan få vores moderne hund til at leve et godt hundeliv i vores samtid.

 

Over årene har jeg levet sammen med mine hunde, under flere forskellige boformer. Sammen har vi boet i lejligheder, i hus tæt ved by, ved skov, i et sølvbryllupskvarter ved vandet - men vi havde aldrig prøvet at bo på landet. Min drøm om at bo på landet har jeg haft siden jeg var 10 år. Men da jeg har et stort selskabsgen, har jeg trådt på bremsen når vi talte om, at realisere drømmen.  Da jeg ikke vil sidde som 80 årig og spørge mig selv, hvorfor i alverden vi aldrig gjorde det, da vi havde chancen - solgte vi huset i Hareskoven ved København og flyttede laaangt ud på landet - til 4160 Wellness.

Det eneste som vi har fortrudt er at vi ikke flyttede herud noget før, for det er det bedste som vi nogensinde har gjort for os selv – og for vores hunde ! Vi har fået mere tid og rum for at leve vores liv som vi ønsker, sammen med vores firbenede venner - som er vores evige kilde til fælles livsglæde. 

           
Jeg vægter højt at vores hunde forbliver sociale og venlige og at de får gode oplevelser med andre hunde, som også har styr på hundesproget. Jeg har en forkærlighed for velorganiseret og positivt hundesamvær  - her er Muslings opdrætter til ruhårstræf i baghaven. 

Sveske - inkarneret hjernegymnast

Sveske, Pearl og Loui går tur

Naturally...

**************************
bottom of page